Tugcedemirr Kızlar gusül alırken ben ağza buruna su verdikten sonra normal namaz abdesti alıyorum eşim normal namaz abdesti almıyor doğrusu nasıl aşk lazım mi
midekoruyucu Tugcedemirr guslün farzı 3tür. Ağıza su vermek Buruna su vermek iğne ucu kadar kuru yer kalmayacak şekilde tüm vücudu yıkamak. Namaz abdesti almak şart değil ♥️
Sleepwalker Tugcedemirr alınması şart degil ama sünnet bende öyle alıyorum aldığım da şöyle ilk avret maalini yikarsin 3 agza 3 burna 3 sag omza 3 sol omza 3 defa da bastan aşağıya hic kuru yer kalmayacak sekilde sıvayıp sonra namaz abdesti alip bitiriyorum.
midekoruyucu Tugcedemirr yok canım yanlış değil. Sadece şart değil namaz abdesti ♥️ istiyorsan al tabi
sumeyye60 i zaten guslün 3 farzı var ağız burun ve tüm vücut yani tabiki de onların gusulü oluyor bizim yaptığımızda sünneti yerine geçiyor bir sıkıntı yok yani 😄
Deletedmom_110 Tugcedemirr gusuluuu 3 kere basa 3 er kere sağ sol omuzda birde göbeğe tutup namaz abdesti alıyordu
motherwithdaughter Namaz abdesti almak sunnet diye biliyorum farz degil alirsaniz tabi ki daha guzel olur
Bety Peygamber efendimiz namaz abdesti fe alırmış ben öyle biliyorum öyle yapıyorum eşim farzını yapıyor ama ben abdest almayınca eksik geliyor bildiğimi yapıyorum avret yeri yıkayıp abdest alıp baş sağ sol omuz su ayakları yıkaya çıkıyorum