midekoruyucu Yagiztos aa bundan bazen bende de çıkıyor 😳 deli gibi kaşınıyor, ısırıyorum filan o derece kötü oluyorum. Sonra kendiliğinden geçiyor. Sebebini de bilmiyorum
Sleepwalker Yagiztos hic vakit kaybetmeden cildiye uzmanına görünün cilt problemi iyi değil ozellikle kan değerlerinize de baktirin
Yagiztos Hamzaninannesi1411 teşekkür ederim bilmiyorumki bı anda çıktı sigile benxetemedm ben ama çeşitleri varsa bilemedm
Yagiztos EkiminAnnesi teşekkürler yaz gelince falan cikiyor geri sönüyor pürüzsüz oluyor ara ara çıkar böyle hep kalıcı değil siğil kalıcı olmazmi
Misbebegim Yagiztos bende güneş alerjisi var çok güneşe maruz kalınca böyle oluyor ya da çok ormanlık ağaçlık yerlerde kalınca
Yagmur08 Alerji. Biraz sıktığınız da sarı su çıkıyor,kaşımaya başladım mı durduramıyorsanız alerjidir. Benim imitasyon şeyler taktığımda ,bazı meyvelere ,sert tüylü yada böcek yada herhangi bişeye tiksinip dokunursam temas ettiğimde aynı bu şekil oluyor .
Yagmur08 midekoruyucu bişeye alerjiniz var belli bir bölgede oluyor ise dokunma kaynaklı alerjiniz oluyordur. Uzun süre Temas ettiğiniz şeylere dikkat edin neyden kaynaklandığını bulabilirsiniz
midekoruyucu Yagiztos elinin üstü dimi. Aynı benim de öyle oluyo. Du bakim takip edeyim postunu belki biri sebebini söyler 😓 yakındır bende de bu zamanlar çıkıyor
Yagiztos midekoruyucu evet bak mesela birisi güneş alerjisi demiş brnimde yaza doğru çıkar böyle ondan olabilir netten baktım aynısı zaten
Misbebegim Yagiztos kaşınan yere tuzlu su sürüyorum ben alıyor kasintiyi zaten bir kaç güne geçer başka nisey değilse gecmezsede kortizollu ogne yaptırın ciddiye yada acile gidin o iğne hemen geçiriyor geçmiş olsun