Gulooo Kızçeleriniz kulaklarını ne zaman deldirdiniz, benim kızçem 2 aylık deldirmeyi düşünüyorum ama küçük mü kararsız kaldım
happiestMom Gulooo kızım 5 yasında hala deldiremedim. Bu saatten sonra da deldirmeyi düsünmüyorum. Kendisi büyüyüp canı ne zaman ne kadar deldirmek isterse deldirsin. Ben kıyamadım bir türlü. 🥲
Bety Gulooo bir postta okudum biraz önce gelişimini tamamlasaydı keşke yazmışlar kulak büyüdükçe orantısız olmuş delik 18 aylık deldirmedim kıyamıyorum birde tutar çeker korkuyorum açıkçası
Deletedmom_110 Gulooo 5 yaşında yeni deldirdik kendi isteğiyle günah deldirmeyin kendi karar versin ileri de hiç zor olmuyor merak etmeyin
Gulooo happiestMom bnde kıyamıyorum ama diyorum küçük anlamaz hem çabuk iyileşir diye düşünüyorum büyüdükçe zorlaşacak benim için de kızım içinde
Gulooo Bety evet tabi bu ihtimalle var küpe küçük olduğunda sıkıntı olmaz da işte gelişimi nasıl olur
BuzluKahve Gulooo zorlaşacak olan ne? Herkesin kulağı delik olacak diye bir kural yok, mecbur değilsiniz yani. Kızım 10 yaşında istedi, deldirdik. 2 ay taktı, sevmedim dedi çıkardı. İleride isterse yine deldirir.
happiestMom Gulooo ya ben keyfiye birsey oldugu için cok da önemsemedim açıkcası. Zaten kızım cok aglardı kolik bir bebekti birde o dertle üzmek istemedim onu. Bence kendine bırakmak en doğru karar diye düsünüyorum. İlerde isterse 10 tane deldirsin yine kendi kararı olucak ben böyle düsünüyorum. Ama oğlumu 2 aylıkken mecbur sünnet yaptırdım resmen yas tuttum kızımın kulagını bile deldirmezken onu kestiriyorum diye ama onda mecburdum söz konusu sağlık çünkü 😊
Minnakanne53 Gulooo doktor bize en az 6 aydan önce düşünmeyim dedi Kızım 6 aylık suanda bile düşünemiyorum genede karar siziz
biricikkizim_1 4 aylıkken deldirdim korkuyu ve acıyı daha çok hissetsin istemedim aklı erdikçe küpeyi çeker yara olur diye korktum küçükken deldirmek daha iyi bence
Svg_ Gulooo bence çok erken dişleri çıkarken hep kulaklarını çekiştiriyorlar o zaman zarar verirler kendilerine küpe de olursa
sadeturkvatandasi Gulooo ay kendi gözünüze güzel görünecek diye 2 aylık bebeğe küpe mi takılır az mantık lütfen ya🙏🏻 çok mu gerekli bişey sen küpeyle uyuyabiliyor musun? Sürekli batıyor arkası ben uyuyamıyorum hem daha dişleri çıkacak eli sürekli kulağında olacak çekiştirecek büyüyünce delik kulak memesine göre yukarda ya da aşağıda kalacak, belki ilerde küpe takmayı hiç sevmeyecek vs vs. Gerçekten gerekli mi bi önce durup kendinize sorun.
sadeturkvatandasi Gulooo iyide arkadaşım sormuşsun küçük mü diye bende küçük gerek var mı dedim şimdi de herkesin kendi düşüncesi diyorsun. Eminim sabırsızlanıyorsun deldirmek için laf olsun diye sormuşsun zaten bana yazdığın cevaptan anlaşılıyor. Bırakın şu küçücük bebeklerin yakasını. Hangi çağda yaşıyorsunuz ya.
Misbebegim Gulooo 2 aylık çok küçük bence böyle bisey yapmayın kulağı gelişim aşamasında sonuçta benim kızım 18 aylık hala düşünmüyorum riskli bence .en az iki yaşını geçmeli bence isterseniz doktorunuza sorun o daha detaylı bilgi verir
sadeturkvatandasi BuzluKahve millet 2 ayda lohusa bunalımını atlatmış emzirmeyi, gazı halletmiş, düzenini oturtmuş sıra küpeye bile gelmiş😂 vallahi biz beceriksiziz bebeğim 2 aylıkken bir odadan diğer odaya gözümün birisi kapalı gidiyor bulduğum her fırsatta ya süt sağıyor ya uyuyor ya da kızımı uyutmaya çalışıyordum hiç aklıma küpe takmak gelmemişti😂
Gulooo sadeturkvatandasi sadeturkvatandasi ben burda saygı çerçevesinde birşeyler danışıyotuö fikir almak istiyorum sizin gibi kötü kalbi çirkin insanlarla alay eden bir tiple uğraşmak istemiyorum çük şükür düzenimiz de iyi lohusalıpım da çok şükür derdim de kızımın küpesi şimdi ben saygılı insanlarla fikir alışverişi yapmak istiyorum
sadeturkvatandasi Gulooo saygılı insanlar sana yukarda erken demiş ama sen inatla istiyorsun onu napıcaz 😂 2 ay zor sabretmişsin 2 sene sabredeceğini hiç sanmıyorum😅 max 1 ay sonra deldirirsin sen😅