Aysumirca Kızlar bebeğim 22 günlük ve emziğe birtürlu alistiramadim kaç tane emzik denedim hatte hesabi yok ne yapabilirim
prenses_annesii2603 Aysumirca istemiyorsa zorlamayın bence bıraktırmasıda zor oluyor ama Philips avent emzikleri emmeyen olmuyır memnun olan cok
Belina Aysumirca Tomme Tippee diye bir marka var e bebekten almıştım ben damarsız silikon emzik anne memesine benzer tasarlanmış birtek onu almıştı benim kuzumda ne denediysem almamıştı şimdi 3 aylık bibs in emziğini de alıyor.
RumeysaTuana Aysumirca Benim bebeğim üç aylık olacak hala tutmuyor öğürüyor. Bir poşet emziğimiz var ucuz pahalı hepsinden aldık. Tutmayan bebek tutmuyor zorlamayın
Esrailkee Alışır merak etmeyin 1 2 ay uğraştım piyasadaki bütün emzikleri denemiş olabilirim hahahaha ama avent tuttu
Bety Bıraktırması zor ve uzun süre emince çenede bozukluk oluyor diye okumuştum 2 bebeğime de hiç vermedim denemedim de şuan 1,5 yaşında ve 3 yaşındalar
Aysumirca Dolores çünkü memede kalmak istiyor gogus uçlarım hep yara oldu doktorumun emzige alistir dedi keyfimden değil yani
1anne2velet Benim oğlum da ilk zamanlar almıyordu 5aylık olunca emmeye başladı. Zorla aldı zorla bırakmaz inşallah 😅
sarmaliklahana Aysumirca kızımda ilk zamanlar istemedi. Aynı emziği 2.5 aylıkken veridm tuttu. 10 aylıkken de kendi bıraktı istemedi 🤷
Meryem03 Aysumirca benim kızımda 3 aylıkken aldi emzigi philips avent tek onu emdi deneyin rahatlarsıniz suanda 1 yaşında sadece uyku esnasında emiyo alışkanlık falan yapmıyor