Kardem Mirac_1310 uyanıkken tükürdüğü için genelde gece son beslenmesinden önce uyurken veriyorum kaç kiloysa o kadar damla veriyorum
Blueandpurple72 unuttuğum zamanlar oluyordu ne zaman hatırlarsam veriyordum rutin açkendi ama kilo başı 1 damlaydı
Merveyb Doktorum aç-tok belirtmedi bnde hiç sormadım açıkçası ama tok veriyorum bişyler yedirdikten sonra. Farkeder mi acaba
Esrailkee Yani ben sordum farketmez demişti ama midesi doluyken kusma ihtimali olabilir aç karna ver dedi
Ecenur0 Eczacıyım ben eczanede satış temsilcisi bize anlatırken ac tok farketmiyor dedi kilo başı 1 damla veriyorum
AsyaMYk Ecenur0 merhaba eczacı olduğunuz için soruyorum bestiron damla nasıl verilir acaba 4 ay 23 günlük bebeğe kaç damla olması lazım birde bestironu tavsiye edermisiniz
zeyzey00 Ecenur0 herkes kullanmalı mı kan için olanı . Bir de Dr ocean mıcrofer ve sidefer verdi bize 4.5 aylık bebeğim ve ikisinde de demir yazıyo. Dr demir ve kan başlıycaz demişti
Ecenur0 zeyzey00 bence 4 aylıkkke kullanmaya başlanmalı bende sıdefer kullanıyorum 2 marka da çok güzel