Gamzeblg İdrar torbası sarkmasıydı sorunum bırkaç doktora gıttım hepsi lazeri önerdi , bunun yanı sıra hpv aşınızıda olun demişlerdi bende hepsini bugün hallettim😋
yagmurkokusu_ Gamzeblg nasıl geçti lazeriniz ? Bende de idrar sorunu var da doktoruma söyledim bu ay bakacaktı
Yenidenanneoluyom Gamzeblg bugun kadin dogum doktorum 3 doz olmami onerdi. Tek doz icin 2400 dediler. Cok pahali ya😢 siz olmuşsunuz ne güzel şifa olsun🌷
Mavisimmmmmmmm Gamzeblg 3 dozunamı 3500 ödediniz ve gardasil 9lumu benimde hpv riskli türler negatif çıktı ona karşı yapmak istiyorum herhangi bi yan etkisi varmı
Gamzeblg yagmurkokusu_ gerçekten hiç acımıyor güzel geçti gayet bendede aynı sorun vardı 2 seans önerdi daha yeni 2 gün oldu yapalı bakalım
sadeturkvatandasi Gamzeblg dava açıp parasınızı geri alabiliyorsunuz emsal kararlar var, uğraşırım derseniz haberiniz olsun😅
Gamzeblg Yenidenanneoluyom bende oldum ama bir korktum daha sonrasında tedirgin oldu olmasamıydım dedim valla sizin doktorunuz nededii
Gamzeblg nazli-06 9 lu aşıda 46 ya kadar yaş sınırı yok demişti yada o civarda yanlışda hatırlıyor olabılırım