Tazeanne94 Bayanlar iyi akşamlar bebeğim 4 aylık ve bu aralar memeye bazen istekli bazen memeye geldiğinde ağlıyor zorlamiyorum aynısını yaşayan var mı uykulu iken emiyor algıları açıldi dicem niye ağlıyor o zaman 😞😞
incitanem22 Tazeanne94 aynı durum . 4 ay 6 günlük memeyi reddediyordu üstüne bir de mama reddetme çıktı . Çaldıracam az kaldı :)
Fatmasunabalaban incitanem22 ben ameliyat oldum 37 günlükken bebeğim sonrasına sütüm azaldı şimdi emmedigi için daha az geliyor 30 ml bile olmuyor bazen mama veriyorum nasıl cogaltıcm nasıl memeye geri dönecek bilmiyorm
incitanem22 Fatmasunabalaban valla bende sağdığım zaman 30 Cc anca çıkıyor :( bol su , humana vitamin vs deniyorum ama bilmiyorum inan . Olmazsa mamayla beslenecekler napalım:(
Tazeanne94 incitanem22 sagdiginiz zaman çıkan miktar doğru değilmiş emzirme danışmanında okumuştum bebek xaha fazla emiyor emin olun
Guneselif22 Ayda reddetme hemen hemen her bebekte oluyor merak etmeyin. Biraz sabredin geçecek. Siz zorla emzirmeye devam edin. Uykulu zamanlarda vs. Düzeliyorlar birkaç haftaya
Matiasli Yatarak emzirmeyle care buldum umarım sızınde işinize yarar 4aylıkken oluyo ne yazıkkı ama gecıyo