Benim oğlum da iki buçuk yaşında 13 kilo boyu da 95 cm doktorumuz herşeyi güzel diyor hiçbir vitamin balık ygai. Kan ilacı hicbirsey kullanmıyoruz çok şükür ekrandan uzak tutmaya çalışın ben hiç ekran karşısında yemek yedirmem hiç izletmiyorum diyemem benim de çocuğum tablet TV bakar ama yemek vaktinde asla vermem yemediği zamanlarda da gel sana çizgi film acayim deyipte yedirmem oda alıştı yemek vaktinde kapatır gelir yemeğini yer yemek istemediği zaman da zorlanan acıkınca gelip ister sabah kahvaltisi öğlen yemeği akşam yemeği olarak 3 öğün yiyir aralarda meyve kurabiye falan atistiriyor tabi her günü birbirine uymuyor ama onu da sıkmadan yedirmeye çalışıyorum sütü fe bize doktorumuz hiç içir ver demedi süt kansızlık demir eksikliği yapıyor iştahını kapatıp tokluk hissi veriyor süt yerine gece yatmadan önce bir kase yoğurt ver dedi gün içinde içmek isterse veriyorum bir bardak ama oyle düzenli süt vermiyorum yoğurt kefir falan veriyorum inşallah sizin cocugunuz da iştahlı olur herşeyden yer annesini hiç üzmez