Fatma23 Kızlar kızım bir kaç gün sonra 10 aylık olucak ve 2-3 gündür ayaktayken ellerini bırakıyor ve desteksiz duruyor, ilk adım arabasıyla baya bi yürüyor, düşmeden. Sizce ne zaman yürür?
Rumii Fatma23 bizimde aynı 10 buçuk aylık kendisi duruyo bize doğru bi kaç adım atıyo bakalım yaşına yürür bence
Asym33 Fatma23 Oğlum 9. Ayinda ayakta desteksiz durmaya başladı sonra bir kaç adım atıyordu sonra kendini baya geliştirip 😂10. Ayında tamamen desteksiz yürümeye başladı
Fatma23 Elisa34 bizde 1 aydır ayağa tutunup kalkıyoruz, tutunarak yürüyoruz son günlerde yerdeyken ayağa kalkmaya çalışıyor veya ellerini havaya bırakıyor bakalım ne zaman yürücez
Lalekalbur20 Fatma23 ablamda 10 aylıkken yürümüş. Benim kızım tam 15 aylıkken yürüdü. Bebekten bebeğe değişiyor 18.ayına kadar vakti var
CizerBirAnne Fatma23 benim kızım da 10.ayda öyleydi. 11.ayda koltukların arasında ya da bizim aramızda 3-5 adım atıyordu. 12.ayda yürümeye başladı desteksiz bir şekilde.
minikkusuuummm- Fatma23 kızım 10. Ayın sonlarına dogru yürümüştü. Desteksiz duruyorsa ayakta bi tik sizin cesaretinize ihtiyaci var.😍