Beren2323 Bebeğim ne yaptıysam meme tutmuyor sütekli deniyorum ama biraz sağıyorum çoğu mama kaç saatte kaç cc mama yemeli
Gunes789 Beren2323 iki saatte bir 60cc veriyordum ben ozamanlar diye hatırlıyorum. Deneyip bakmak lazım
beybiliko Beren2323 bebeğe göre değişiyor tabiki, ben o zamanlarda 2 saatte 30 maksimum 45 veriyordum, arada da emzirmeye çalışıyordum, sizde 30 verin doymazsa bir ölçek daha yapın, direkt fazla başlarsanız midesi büyüyebilir
Beren2323 Gunes789 bende iki buçuk saatte bir 60 veriyordum iki gündür gaz ilacına başladım uyuyo uyanmıyor 30 u zor bitiriyor
Duygu29 Beren2323 biliyorum herkes sağ ver diyecek ama yalnız bakıyosan öyle zor ki, bilirim bizimde meme reddimiz vardı bir dönem ancak bir kez sağabiliyordum. Çok zor anlıyorum seni. Akşamda eşim işten geldiğin de ya çok yorgun oluyordum yada sütüm akşamları az oluyordu. Emme bi refleks bazı bebeklerin kuvvetli oluyor işte. Allah kolaylık versin. Mama da zehir değil, ve sen dünyanın en iyi annesisin hiç bir zaman unutma bunu.
Gunes789 Beren2323 30içiyorsa 30içsin zorlamayın şimdilik. Ama emzirmeyi de ihmal etmeyin emmese bile her seferinde deneyin. Sağdınızmı hiç sütünüzü?
minikoglummmmm Beren2323 midesini neden hemen büyütüyorsunuz ne içiyorsa onu verin zorlamıyın her bebek aynı değil Benim bebeğim bu kadar içiyor bunlarınki niye bu kadar içiyor diye asla kıyaslama gerçekten her bebek bir değil
Tugba_61 Beren2323 2 buçuk aylık bebeğim.Sütüm kesildi birden.Doktorumuz Celia diye bir marka önerdi.Gaz yok kabızlık yok.Rahat ettik yani.Anne sütü veremedim ama devam sütünde iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum😊
Hanzadeeee 60 çok değil mi ya. 30 ver baktın doymuyor agliyor bir 30 daha yap. Mamayı zor sindiriyorlar