Sadeturkkahvesi Kızlar oğlum annemin gözünün beyaz olan yerine parmağını soktu o beyaz olan yer yırtılmış gibi böyle kabardı ve kanlandı ağrıyo diyo acile gidelm diyorum ağrı kesici içiyim diyo böyle bişey yaşayan varmı ciddi bi durummu
anorganikanneeee Sadeturkkahvesi aynısı başıma geldi. Acil göz hastaneleri var. Yskınsa gidin. Bana lens takıldı yırtık düzelene kadar. Birde damla kullandım 3 ay boyunca. Felaket bir ağrısı vardı. Gözümü açıp kapayınca batma oluyordu.ağrı kesicinin etki edeceğini sanmam
Angelss12 Sadeturkkahvesi retina yırtılmış olabilir aynısıını kızım eşime yaptı oyun oynarken tabi eşim acil bi hafta içinde ameliyat oldu yoksa gözünün birini tamamen kaybedecekti en kısa zamanda iyi bi doktora gidin
Sadeturkkahvesi anorganikanneeee ama annem yaşlı o lensi takıp çıkaramaz kadın mahvoldu evet acil gö hastanesi yok öecbur sabah gidicez :(
anorganikanneeee Sadeturkkahvesi doktor taktı zaten,3 gün takılı kaldı. Bu süreçte yüzüme su değdirmedim. Kontrole gittiğimde doktor kendi çıkarttı. Damlaya devam ettim
Sadeturkkahvesi anorganikanneeee he anladım canım ben takıp çıkarılıyo sandm dikme fln dediler korktum
anorganikanneeee Sadeturkkahvesi istanbul’daysanız dünya göz hastanesini tavsiye ederim. Geçmiş olsun bu arada