Oykuaygun kızım 20 nisanda 3 yaşına girdi. 17 nisanda da kreşe başladı . Şu anlık yarım gün gidiyor. Alışma sürecinde .
Emziğe aşırı derecede düşkün bir çocuk. Kreşe başlamasını fırsat bildim ve emziği bıraktırmaya karar verdim . Pazartesi günü ayın 24ünde en son sabah uykusundan uyanınca aldım emziği bir daha vermedim. Erken kalktığı için ve yarım günü okulda geçirdiği için yoruluyor. Gündüz uykusu da bitti . Okuldan sonra da onu oyalayacak yoracak etkinlikler yapıyoruz ki emzik aklına gelmesin . Gündüzleri hiç gelmiyor da akşam yatarken bir emziğim nerde düye soruyor . Ben de kayboldu diyorum . Sonra biraz arıyoruz bulamayınca yatıp uyuyor. Çok yorgun olduğu için de tutturmuyor. Ama gece bir iki uyanıp soruyor . Yok diyorum bazen mızırdanıyor ama asla pes etmiyorum. Bugün 3 . Gün bitti . Bakalım inşallah unutacak. Bir hafta 10 gün artık idare edeceğiz .
Biz bu konuda geç kaldık . Ucunu kesmek çöpe atmak vs . İşe yaramayacağını düşündüm . Yenisini alalım diye ısrar eder . Marketlerde vs. Satıldığını görüyor biliyor gidip alalım diye tutturur. O yüzden birden kesmeyi tercih ettim. İnşallah sağ Salim çıkarız bu işin içinden.