Ayseasya14 Kızlar sütüm yetmiyo diye mama veriyorum kabızdı bu sabah bir kere birde biraz önce bir kere kakasını yaptı ama uykusunda sancılanıyo mamadan sonra gazı da çıktı ne yapacağımı bilemedim karnı mı agrıyo sancısı mı var
Yasemin38 Ayseasya14 sütüm yetmiyor düşüncesiyle mama vermek doğru değil canım sen öğün atlamadan beslenmene dikkat et bol su iç ve sık sık emzir bebeğini
2bebek_anne-si Ayseasya14 önce emzirin sonra mama verin bende öyle yapıyorum 12 günlük bebeğim önce emzirip sonra mama veriyorum emdikçe sutum geliyor aslında ama bebeğim mamayi içmeden susmuyor da uyumuyor da
Ayseasya14 2bebek_anne-si aynı benimde öyleydi kuzum son 2 gündür de sütü hiç istemiyo mamaya devam ettikçe sancılandı evlat dünyanın hem en güzel şeyi hem en zor şeyi
2bebek_anne-si Ayseasya14 oylee valla canım benim ikinci çocuk bide ilki zaten hiç emmedi sütüm yoktu mamayla büyüdü mecbur ikinciyi emzirmek istiyorum sutumde var şükür ama korkuyorum mamaya alışcak diye mamayı verirken küçük biberon aldım az az emmesini sağlayıp dinlenip tekrar veriyorum meme emer gibi bı anda karnı doyarsa biberon kolayina gelir alışır memeyi bırakır diye çok korkuyorum