Ebrualyahma Kızlar xiaomi 3.5 lt airfyer aldık fakat fişi 2 li priz değil 3 adet demiri mevcut hadi onu geçtim dönüştürücüde koymuşlar içine ama yemeği yaparken sallayın uyarısı verince salladıktan sonra kapanıyor ürün var mı yaşayıp çözüm bulan ?
Ebrualyahma Gizem011 şimdi şöyle hediye geldi bana kayınvalideminde aynısından var onun fişi normal fiş benimki böyle çıktı ama ikisi farklı çıktı belki sizinki normal gelir
Ucansupurge Ebrualyahma 7 yıl Kıbrıs’ta yaşadım orada İngiliz tipi priz kullanılıyor o yüzden dönüştürücü kullandık. Tam oturmadığı için sürekli oynar ve elektronik aletler kapanirdi 🤦🏻♀️
Ebrualyahma Ucansupurge yani neden bu şekilde geldi anlamadım zaten çok saçma ya umarım ondan olmuştur yarın tekrar deneyeceğim teşekkür ederim
Ucansupurge Ebrualyahma ürününün açıklama kısmına bakın böyle bir bilgi varmı yada normal priz şeklinde olupta böyle geldiyse şikayet edin. Aşırı saçma çünkü
Ebrualyahma Ucansupurge bakmadım ama bakayım hediye geldi ürün ama aşırı saçma yani ilk görünce bir şaşırdım zaten