Minik23 Kızlar 3 aylık 1 haftalik kızım var ve suan 5haftalik 6 günlük hamileymişim korunuyordukta bugün öğrendim şok oldum aslında spiral taktırmak için gitmiştim sezeryan doğum yaptım korkuyorum da dikislerik var kızım emmez falan diye napacagimi şaşırdım
Pericikk Minik23 hakkınızda hayırlısı olsun bende emzirirken hamile kaldım kızım 9 aylıktı sezeyandı. 2 buçuk ay öncede 2.bebeğimi sezeryanla doğurdum 39.haftada dikişler açısından bir sıkıntı yaşamadım, nasıl korunuyordunuz
Birkucukbebekmeselesi Minik23 40iniz çıktıktan sonra korunmasız ilişki yaşadınız mı hic döllenme olalı nerdeyse iki ay olcakmis
Dogacelik Minik23 hayirlisi olsun 🌸 merak etmeyin emecegi varsa her turlu emiyor bebisler. Sadece anneye zorluk ☺️ dusuk riski vs olmadigi surece emzirin rahat olun❤️
Minik23 Pericikk sizinki yine büyükmüş prezervatif ve geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk inanın çok büyük şok du benim için
Pericikk Minik23 evet sizinki baya küçük ama yapacak birşey yok artık. Emzirmeye devam edebilirsiniz 2 doktora danıştım ikiside gebelikte düşük tehlikesi yoksa emzirebilirsin demişti. İnşallah sizin içinde bebekleriniz içinde süreç güzel ilerler🌸
Asyams Minik23 Nasil yani o zaman prezervatif deliktir ya da o hamil kaldiginiz gun bi kacamak yapip kullanmadiniz 🙊
Birkucukbebekmeselesi Minik23 hii o zaman korunuyoduk şok olduk demeyin maalesef iş işten gectikten sonra korunmaya baslamissiniz 🤷 Allah yardımcıniz olsun inşallah her şey gönlünüzce olsun
Minik23 Birkucukbebekmeselesi sok olmam aklımın ucundan geçmiyordu çünkü 1 2 de peçeteye kan falan gelmişti sonradan açık renkli olunca adet dedim suan anlıyorum ki yerlesme kanamasi ilkinde bunu yaşamamıştım ve bu kadar kısa zamanda olması da beni şaşırttı yaklaşık 2 ay lohusa oluyorsun bende 3 ay oldu taktiracktim spirali Rabbım verdi bir anda Amin çok teşekkür ederim 💐
Minik23 Ewolwia ara sıra mide bulantısı oldu adet gibi sancı da oluyordu adet olacağım diye düşünüyordum
emine12345e Ben 48 gündür adet olmuyorum, test yaptım negatif. Ama ağrım sızım da var mide bulantısı da. İlk defa bu kadar geçikti doğum dan sonra 40-43 araso oluyordum hep.
Minik23 emine12345e doğum yapalı ne kadar oldu sizin benimde 45 günlük olmuş mide bulantısı adet agrisi gibi ağrılar oluyordu ama hiç ihtimal vermemiştim kese gözüktü ama 1 2 hf sonra bir daha gel dedi
emine12345e Minik23 bir yaşına girmesine 15 gün kaldı. Eşim korunuyordu. Çok ihtimal vermiyorum ama test yaptım iki defa negatif çıktı. Adette olamıyorum sorun ne bilmiyorum.
Merve0227 Minik23 bende emzirirken hamile kaldım canım oluyor yani Emzirme korumuyo eşin korunsada oluyor geri çekilme yapsanda oluyor Çok özür dileyerek söylüyorum zevk suyunda bile sperm var bende bu şekilde hamile kaldım ve şimdi ikincisi kucağımda rabbim hakkında hayırlısını versin Emzirenilirsin bebek emdiği sürece sıkıntı olmaz kendi isteğiyle bırakmadığı sürece 1 yaşa kadar emebiliyorlar ikisine de zararı olmuyor sadece sen çok yorgun düşüyosun vitaminsiz kalıyosun
Minik23 Merve0227 olacağı varsa haklısınız oluyor ama brn bakmayacağım diye korkuyorum benimseyemedim kabullenemedim bu durumu eşim istiyor ama ben düşünmüyorum sezeryN dikislerim için risk olur ikisine bakamam gibi düşünceler sariyor
Birkucukbebekmeselesi Ronron korkmayın hanımefendi hamile olduktan sonra korunmaya başlamış yoksa prezervatif ilişki başında takıldığı zaman geri çekilme de yapılırsa (yırtılabilir diye) koruyuculuğu yüksek bı yontem
Minik23 Ronron yani olacaksa her türlü oluyor en etkili spiral yöntem canım kayma oluyor onda da yinede prezervatif yirtilmasindan veya o an bulamadım geri çekilme konusundan daha iyi