ikiprensesannesi94 Kızlarr sanırım bebeğim de pamukçuk var ememiyor süt gelince çekiyor çok aç emmek istiyor ağlıyor sürekli boğazına kaçıyor karbonatlı suyla göğsümü siliyorum fayda etmedi sanki bugün hiç ememedi ve uyumadı da acil çözümü olan var mı
merveyyoruuk ikiprensesannesi94 Canım bizde de var pamukçuk agzının içini yanağını damagını karbonatlı suyla siliyorum. Doktora da gittik oda şurup tarzı bişey verdi agzına sıkıyorum faydası oldu gibi rahatladı kızım biraz 🦋
Sakura-chan ikiprensesannesi94 su verme diyorlar ama ver bence . Bizdede aynı sorun vardı annem kızdı şu çocuğa su ver dedi . Sık sık su vermeyebaşladım ağzı temizlendi neredeyse . Arada mikostatin verdim
Alin Bende mikostatin kullandım kızıma ama bir faydasını göremedim ya şurup olarak kullandık😶 karbonatlı suyla dilinide sildik yine etkisini göremedim ve hala gecmedi napabiliriz baska onuda bilemiyorum... 😔
Ebruko Bize aftoral sprey ve zinco verdi doktorumuz. Yayılmıştı baya. Ağzında yara olmuştu. Allah korusun boğazlar hatta ciğere kadar inebilir dedi. Öksürük bile yapıyomuş . Ciddiye alınması gereken bişey. İlaç kullanın bence