Balkizlarim Alyapkr domates çorbası, fırında kaşarlı kabak sandal , mısırlı pilav, cacık, muhallebli tart kek 😍
ElisaMom_ Alyapkr bende tam kafayı yemek üzereydim yemek derdinden aklıma geldi buzlugumda kuru fasulye bide et vardı onları yaptım şimdi de pilav yapicam yanına yeşillik yıkarım oldu bitti
Feyzosumunannesi Alyapkr Sarımsaklı köfte yaptım Fellak köftesi de diyorlar. Salata ve ayran ile yiyeceğiz inşallah
hayal_perest Alyapkr domatesli biberli nohut yemeği Pirinç pilavı Ayran Biz oğlumla yedik bile 🤲🏼😊 Yarınada şehriye çorbası ve türlü yapmayı düşünüyorum. Sizede fikir olur. Evde sebze ne varsa doğrayın ağlayıp baharatlayıp verin fırına çok güzel bişey oluyor. 😍
Fatma6328 Alyapkr 3 aya yakındır yemek sorunum yok abimler depremzede oldukları için bizde kalıyorlar yengem.yapiyor bende bebeğimle ilgileniyorum😀
Belinaytuana Alyapkr keşke pazartesiden pazartesiye yemek yesek 🤪 et patates domates filan karışık yemek yaptım ama güzel bişiy çıktı 😂 yanınada bulgur pilavı ve dolaptan çıkmış taze fasulye ama tazeliği kalmamış 🤣🤣