annelik_delilik Bebeğimin çişli bez sayısı 4-5 ‘e düştü kakalı bezi 2 oluyor bu ara azaldı…acaba doymuyor olabilirmi ? Sizdede böylemi arkadaşlar ?
pasaklisinkukuli annelik_delilik büyüdükçe azalıyor kaka sayısı daha da düşebilir aylık kilo alımına bakmalısın 4-5 çişli olması sıkıntı değil
Ipek222 annelik_delilik kaka sayısı önemli değil ona hiç bakmayın çişli bezlerin ağırlığı ortalamaysa hiçbi sıkıntı yok
Kingsinem annelik_delilik annelik_delilik 4 ay 27 günlük benim bebeğimde 3. Aya kadar neredeyse her emmesinde kaka yapardı ama sonrasında demir ilacını başlattı doktorumuz ondan sonra çok azaldı bazen 2-3 gün yapmadığı bile oluyor. Normal demişti doktorumuz
annelik_delilik pasaklisinkukuli 300-400 gram alıyor aylık bu ara eger doğru tartıyorsam 🤦🏻♀️ Ben kaka sayısının az olmasına takıldm aslında bir süre öncesine kdr her bezinde oluyordu nerdeyse birden azalınca şaşırdm
ballibebekannesi annelik_delilik bebeğim 4 ay 7 günlük günde 4 bez anca çıkıyor bazen 3 te kalıyor 5 6 günde bir kaka yapıyor ama kilosu gelişimi iyi geçen ay 700 gr aldı bu ay 850 boyu da 64 cm Çiş sayısı yine de önemli mi? pasaklisinkukuli Ipek222
newmom15 annelik_delilik bezi bağlama sekline göre o göstergeler değişiyor bence bazen minnacık işemiş oluyor gösterge renk değiştiriyor. Bazende bez çiş ten agirlasmis hatta taşmış oluyor gösterge renk değiştirmiyor.iki gün önce gösterge değişmedi diye altını açmadım çiş dolup tasmisti
Ipek222 annelik_delilik gösterge sağlıklı bir değerlendirme yöntemi değil yani elinize aldığınızda çok hafif olmamalı bez
Ipek222 ballibebekannesi bez sayısı tek başına değil kilo alımıyla birlikte bakılır mesela sık değiştirmiyorsanız ondan 3-4tür kilo alımı ayınıza göre gayet iyi 👍🏻
pasaklisinkukuli ballibebekannesi şimdi bu noktada kime göre beş kime göre dört bezi beş saatte değiştiren de var hemen çizgi mavi olunca değiştirende neyi baz alacagız o yüzden gelişim güzelse açlıktan ağlama huzursuzluk yoksa tamamdır
annelik_delilik ballibebekannesi kilo alımının maşaAllahı var Allah nazardan esirgesn diyeyim anne sütü ilemi besleniyor bebeginiz
Gltnesi annelik_delilik 4 ay 29 gün diyeceginize beş aylık desenize yani bir günden çok fazla bişey değişmiyor yani kaka çiş sayısı değişmiyor bir gunde
Gltnesi annelik_delilik buna takılmaya niye boş vakit arayayım okurken gözüme takıldı yorumumu yazdım oldu bitti saatlerce oturup düşünmedim
annelik_delilik Ipek222 anladım çok teşekkür ederim bir kaç gün daha da bi dikkatli takip ediyim sağolun yardımınız için 👏🏻