Lykiavvv 10 ay 23 günlük kızım emekliyor,kanepeleri sıra sıra gidiyor ama halâ yürümüyor. Başlarda yürüteçe koydum ama sonradan koymamaya başladım. Daha yürümesine var mı? Çok endişeleniyorum yürümeyecek diye 😔
emayy Lykiavvv 18 aya kadar normal benim ki 13 aylıkken yürüdü hiç ummadığım anda.Endiselenme hatta şuan tadını çıkar.Yurumeye başlayınca baya peşinde dört döneceksin 😅
Tgrhfs Lykiavvv daha çok küçük.Oglum 13 buçuk aylıkken yürümeye başladı.Kanepelere tutunarak giderdi ama ayakta bile durmazdi 1 günde yürüdü
momyy_ Lykiavvv benim oğlum 10 aylık oluyo yarın doğru düzgün sürünmüyor bile doktora sordum tabiki normal dedi asla endişelenme dedi kaldı ki kızın emeklioymus endişelenecek bir durum yok brn bir buçuk yaşında yürümüşüm gayet normal miş
Aslananne1 Tgrhfs benim oğlum 11 aylık daha kanepeye tutunup kalkmıyor adım atıyor ama destekli normal mi
Tgrhfs Aslananne1 normal bence her çocuğun gelişimi farklı tabi içiniz rahat etmiyorsa bir doktora gösterin
Catlakbiranne Lykiavvv Daha çok çok erken Aya kadar normal Niye bu kadar acele edip kendinizi üzüyorsunuz ki
Ozge234 Lykiavvv Daha çok erken her bebeğin gelişimi farklı oluyor da benim kızın çok aktifti herşeyi erken oldu ama yürümüyordu doğum gününe tam 3 gün kala birde bire ayakta adım adım atmaya başladı bir hafta 10 gün sonra da çok rahat yürüyordu 😊Tabi daha geç yürüyenler de var kuzenimin oğlu 18 aylıktı yürümeye başlamıştı doktorlar normaldir 18 aya kadar demiş 😊
benaslindayohum Lykiavvv dur daha bekle yaşında yürüyorlar genelde benim kızım 14 aylıktı koltuklara tutunup gidiyordu 15. Ayda ilk adımlarını attı 😁
Mihrimahim16 Lykiavvv 10 aylık daha 😂😂😂 Benim kızım 13 aylık yürüdü… Merak etme yürür ondan sonra Başlasın Stresli günler…
Lulukbebek Daha erken benim kızım 1 yaşınan 10 gün kala yürüdü , ilk adım arabası alabilirsiniz benim kızım onun sayesinde yürüdü