Gunesim48 ayazbebek_0 benimde taktıralı bir ay oldu 3 gündür küçük kanama oldu ama adet günüm gelmişti bugün 4. Gün gerçek adet kanaması bugün geldi . Ve sol kasığıma ara ara ağrı giriyor adet sancısı gibi değil batma gibi sizde de oluyor mu? Sipral kaydıracak bi durum da olmadı
Portologg ayazbebek_0 normal ablam da diyor sen normal doğum yapmissin spiralden mi korkuyorsun falan ama kaynanam diyor cok ağrılı bir işlem
ayazbebek_0 Portologg yok ya bende çok korkuyordum doğumun etkisinde kalmıştım hiçbişe hissedilmiyo utanmasam ağlcaktm😄
glcn1990 20 gün önce adet olmadan taktırdım test yaptılar gebe olmadığım çıkınca taktılar ara ara kanamalarım bide kahverengi lekelenme oluyor üç ay olur dedi doktor
Portologg ayazbebek_0 canım doğumdan sonra hiç adet olmadan da takiyorlar mi normali sormuyorum çünkü o donemde adet olmadan hamile kalma ihtimali olduğu için takmazlar diyorlar bana hamilelik riski olduğundan valla bende cok korkuyorum keske ilk dogumdan sonra hemen taksaydim cok pişman oldum
ayazbebek_0 Portologg ben randevu aldım saatin belli yani randevusuz sıra olmayabiliyor çok bekliyorsun