Bizimhikayemiz Kizlar birkac defa post actim ama çok az yorum geldi belki gormeyenler vardir tekrar paylaşiyim dedim Bebeğim 2 bucuk aylik 2 gündür yemekten hemen sonra kaka yapıyor hata mama sirasinda yapiyor ve pişik oldu sebebini anliyamadim
Bizimhikayemiz Aysegul93 ozel mama kullaniyoruz saten sut alerjisi olduğu için ama 1 aydir kullaniyoruz hiç şikayeti yokdu cok iyiydi noldu anlamadim
Bizimhikayemiz pasaklisinkukuli kac mama değişirdik saten sut alerjisi var çok fazla secenegimiz yok mamada ozel mama kullaniyoruz 1 aydir birşeyi yokdu
hestiaone Her mama sonrası değil de gün içinde bazı beslenmelerın peşinden yapıyorsa normaldır bu zaten. Benım oğlum da hala bazen kakasını emerken yapar mesela
Bizimhikayemiz hestiaone ama oyle degldi bizmki sonradan oyle oldu 2 gündür bu şekilde ve her mama sonrasi hata icerken yapıyor
Ankareniminannesi Bizimhikayemiz 1-2 gün daha gözlemleyip öyle doktora götürebilirsin bazen oluyor böyle şeyler. Benim bebeğimde hep beslenirken yapıyor yeri geliyor 6-7 defa 💩 bez alıyorum altından