Busra091 Bebeğim 6 buçuk aylık 2 gündür bana ve kendine hayatı zehir ediyor hiç durmuyor uyumuyor derdi ne olabilir
mandalina_kokulum Busra091 Ay atağı olabilir, gaz sorunu olabilir, bir yeri ağrıyor olabilir veya en basiti sizden ilgi sevgi istiyo olabilir
Ipek222 Busra091 6 ay 5 günlüğüz aynı biz 🥲 o kadar huysuz ki kucağımda bile huysuz bıraktığım an zaten direk ağlama diş diye düşünüyorum ama canım çıktı gerçekten
Busra091 mandalina_kokulum ilgi sevgi bol bol veriyorum ama o kadar peşianız ki çok stres yansıdı bugün ona çok üzülüyorum
Busra091 Ipek222 bugün en son saçımı başımı yoluyordum ağlayarak . Bir doktor arkadaşımızı aradık. Hastahaneye götürmeden önce soralım dedik. Öyküsünü dinledi. Diş ve ya gazdan başka bir şey olamaz. Büyük ihtimalle diş dedi doktora götürmeyin boşa dedi
11102022 Busra091 bu biz. Bugün sinir krizi geçiriyordum az daha. Asla susmadı uyumadı ve bunun gecesi de vardı oturdum onunla beraber ağladım
Busra091 11102022 evet günüm ağlayarak bağırarak ve ondan özür dileyerek geçti🥲bugünlerde geçecek allahın izniyle anneler🌸
Busra986532 Busra091 diş diş bizde yaşadık aha 8 aylık olacağız çıkmadı daha. Ara ara böyle oluyorlar