Nes94 Bisaniyebakarmisin ensesinden en doğrusu anlaşılırmis canım ama ayakları sıcak tutmak önemli diye düşünüyorum
Deletedmom0091 Bisaniyebakarmisin ben burnundan anlıyorum burnuna dokunuyorum elimin tersiyle soğuksa üşüyor zaten
Deletedmom143 Nes94 boyun bölgesinden anlaşıldığını söylemişti doktor ben çocuğu kat kat giydirince 🤦♀️
Bisaniyebakarmisin Ensesi yatağa dayalı iken ben nasıl anlarimki? Zaten yatağa yatmış şekilde sıcak olmaz mi?
Bisaniyebakarmisin Deletedmom0091 Burnu eğer rüzgara maruz kaldığı ivin usumese bike soğuk olmaz mi ?
Deletedmom0091 Bisaniyebakarmisin dışarda kışın soğuk olur burnu zaten yüzü soğuğu direk aldığı için atkı takarsın sıkıntı olmaz ama evde veya kapalı yerde rahat anlaşılıyor
Aryakus Bisaniyebakarmisin o şekilde sıcak olacağı için de göğsünden bakıcaksın kuzum bağrına orasıda sıcak olması gerekli ☺️
Bisaniyebakarmisin Aryakus hep bir kafam karışıktı , sağol canim. 💕Oyle bakayım ben artık.😦 Gogus kısmı soguksa usuyordur.
Bisaniyebakarmisin Deletedmom0091 evde zaten rüzgar yok , eğer burnu soguksa usuyordur yani. Usuyunce uykudan uyanır mi acaba?
Melinacan Bisaniyebakarmisin ensesine ve ayaklarına bak canım o zaman anlaşılıyor birde burnuna bak burnu ve ensesi soğulsa üşümüştür
Hicranaysima Göğüs kafesinden anlaşılırmış üşüdüğü.Bebeği kat kat giydirdiğimde ebe hanım bebeklerin el ,ayak ve burunları soğuk olur genelde üşüdüğünü gogüs kafesinden anlarsin demisti.
Deletedmom0091 Bisaniyebakarmisin canım çok sıkıntı etme kendine üşüyünce uyanmaz sen elinle arada kontrol et sen nasıl giyiniyorsan 1 kat fazlası yeter ona uyuduğunda ev ortamına göre ört üstünü çokta boğma cocuğu evde ne kadar üşüyebilir ki üşümekten hasta olmaz hemen cocuklar terlemeye dikkat et asıl hasta eden terlemedir
Bisaniyebakarmisin Deletedmom0091 eli ağzı burnu soğuk oluyor ama emince oynayınca terliyor. Soğuktan değil sıcaktan hasta olurmuş insan..mikroplar sıcakta uruyor çünkü. Dediğin doğru terleyince skinti. Teşekkür ederim 💕