oglumubeklerken Dondurmalikahve igorlarin çakmasını çıkarmış ya lcw sanırım onlardan alacağım, bi de yine lcw da crocs modellere benzer güzel terlik tipli sandaletler var 1 çiftte onlardan almayı düşünüyorum.
Dondurmalikahve oglumubeklerken Aslında geçen yıl LCW den sarı sandalet almıştım güzel ya acaba igor benzeri ayakkabı nasıl ki?
Deletedmom_68 Dondurmalikahve evet nike sunray protect 3 alacağım denettirdim çok rahat oldu ama benimki ufak size diğer modelleri olabilir altı düz olan falan da belli çok rahat o da hediye geldi bize bu sene ama numarası büyük
oglumubeklerken Dondurmalikahve görüntü olarak birebir aynı, uygulamadan bakabilirsiniz. Kalıp olarak biraz büyükmüş sanırım, bende o yüzden gidip mağazada deniycem önce sonra alıcam.
Mommqueen Dondurmalikahve ilk defe böyle bişi yaptım denk geldi tek numara çünkü markasını hayrlamıyorum bilindk bişey değildi çünkü ama ortapedik deri bi sandaletti tabanının rahatlıgu vr yumuşaklğnı çok begenerek aldım
Mommqueen Dondurmalikahve scott david miş maraksı tr de var mı bilmiyorum ama yurt dışından aldım ben