ugurbocegmm Selam kızlar varmı azcik da olsa baştan savmadan , dinleyen , muayene eden tahlil de isteyeceğim çocuğum için.
Gamzosgamzos ugurbocegmm nevin cambaz kurt ve Öznur Bulut iki doktora gittim ve hiç memnun kalmadım Öznur Bulut hanıma gittiğimde bebeğim hastaydı ciğerlerini dinledi ve temiz olduğunu söyledi ona rağmen ciğer filmi istedi kansızlığı var diye ilaç yazamam akşam acile gelin ilaç yazdırın falan dedi hiç bir şey anlamadım bilinçli olmasam filmi cektirecektim ve bebeğim boşuna radyasyon a maruz kalacaktı hemen özele götürdüm ve doktorda dinledi ciğerlerini ciğerleri temiz sadece sadece üst solunum yolu enfeksiyonu dedi ilaç bile vermedi doktorun film istediğini anlatınca şaşırdı biz genelde covid ve zatürre durumlarında film istiyoruz dedi 🤦 Nevin Cambaz Kurt ta tam 1 saat muayene ye geç kaldı çok hastası birikince baştan savma şekilde muayene etti ve menenjit aşısını yaptırmaya geldik deyince artık devlet hastanesinde yapılmadığını özele götürmem gerektiğini söyledi sağlık bakanligini arayınca aşıyı yapıp yapmamak doktorun insiyatifine kalmış diye cevap aldık 🤦 Bütün doktorlar kötüdür demiyorum mesela kalça ultrasonu için Ceyda Öney hanıma almıştık o kadar ilgili ve tatlı bir doktorduki hatta menenjit aşı planını o bize yapmıştı ama hastaneden ayrılmış 🤦
snglkcc ugurbocegmm ben gitmedim ama bizim bir grubumuz var ordan giden 2 kişi vardı tavsiye etmislerdi😊ismi Aysu Özge yönetci pekuz
ugurbocegmm Gamzosgamzos muayene iyi geçti sorularımı yanıtladı sorun yaşamadım 🌸 Fadime Zeynep Demircioğlu Tanır. Yapısal olarak ciddi ama işini yapıyor 👍
Alisvehumos Yasmnnnn merhaba düzenli mi gittniz?Bende randevu aldım doktorları tanımıyorum rast gele aldım