Serapaylar Kızlar 4 buçuk aylık kızım dün gece üşütmüş sanırım burnu tıkanıyo nefes alamıyo uyuyamıyo varmı öneriniz ne yapabilirim lütfen acil yardım
Zuleyha__19 Serapaylar aspiratör deneyebilirsiniz o rahatlır 🥰 ama öncesinde okyanus suyu damlatmayı unutmayın , bebeğiniz büyükse izotonik serum suyuyla da temizleyebilirsiniz
Agg0207 Serapaylar serum fizyolojik damatın ve biraz bekledikten sonra burun aspiratörü ile çekin benim kızımınçok oluyordu küçükken hala bazen oluyor
Doruk12 Serapaylar serum fizyolojik sıkıp aspirstörle çekiyorum ben hep ara ara olduğunda 🙏 geçmiş olsun.
54eylul06 Zuleyha__19 benim kızım iki aylık serum büyükse bebeğinin demizsiniz küçük bebeklerde bir zararı mi oluyor acaba
Ebruferit Serapaylar bende serum fizyolojikk damlatip cekiyorum hiç olmazsa viks sürüyorum burun delillerin uyurken basucuna soğan koyuyuyorum baya ise yarıyor yeni atlattık 2 gün önce bizde oyleydij
Burar Serapaylar banyoyu sicak suyla doldurun yada kettle da su kaynatio kapagini acin banyoda icerisi bubar olsun baya banyo yaotirin ilik suyla buhar banyosu.cok iyi gelecek.yattigi yerin bas kismini biraz yuksek tuttunn.
Tugbabu59 Bende bunun için yeni geldm doktordan oglum tıkandı iburamin verdi bakalım fayda etcek i ben burun temizliği yaptığım halde oldu iniaşşaj düzelir
emirhanecozlem Serapaylar hergün düzenli olarak serum fizyolojik uygulayın ve aspiratörle çekin hatta çok tıkanıyorsa sabah akşam da çekebilirsin. Bide buhar çok iyi geliyo odasının nemli olmasını sağlayın kuru olmasın
Deletedmom0015 Serapaylar normal serumu şırınga koy burnuna sık yan yatıyorken ama basınçlı 2,5mm gecme sın