EslinSemAltas55 Napmam lazım kızardı hafifden şimdi uyudu Yıkadım yüzünü https://imgyukle.com/i/Q9wAff
whitechocolatemochaa EslinSemAltas55 kafasına darbe almış olabilir acile götürmenizi tavsiye ederim ayrıca düşen çocuk asla uyutulmaz 3 saat takip edilir kusma veya başka durum var mı diye
Gunes789 EslinSemAltas55 of kıyamam ona nasıl düştü yan olarakmı devrildi nüye öyle çizgi şeklnde oldu
EslinSemAltas55 whitechocolatemochaa uyku saati de gelmişti dayanamdı uyudu oyaladım ama mızırdanddı cok bende uyuttm
incikko Yürütecin tavsiye edilmeme sebeplerinden birisi bu kazalar Allah korusun büyük kafa travmalarına bile sebebiyet veriyor bence siz direk yürüteci bırakın
seninanonim EslinSemAltas55 DÜŞME SONRASI ÇOÇUK UYUTUYMAZ HASTANEYE TEDBİR AMAÇLI GİDİLİR FORUMA YAZILMAZ
Ilkannelik Kıyamam kızarmış baya annesi 2 3 saat uyutmasaydın keşke takip etseydin kusma gözlerde kayma sersemlik falan var mı diye, çok geçmiş olsun
Rumeysaerva EslinSemAltas55 yanlış anlamayın ama bebeğinizin başı bu haldeyken nasıl dr a gitmediniz hadi gitmediniz bari uyutmayıp takip etseydiniz
Mommy00 EslinSemAltas55 Hemen uyandırın ve takip edin asla uyutmamanız gerekirdi. Kızarıklıkla birlikte şişlikler de var zaten dr a da gitseniz iyi olurdu ama bari uyanık tutun en az 2 saat takip edin. Çok geçmiş olsun 🙏🏻
mucizem_200921 EslinSemAltas55 keşke uyutmasaydın bi 3 saat göz teması kusma türü durumlar için uyutulmaz keşke hemen acile gitseydinz kıymam
Tuba_engn EslinSemAltas55 💐 Geçmiş olsun. Ama kötü düşmüş. Bu durumlarda uykusuda olsa asla uyutulmaz. Ve ben düşmeler de doktora gidilmesini tavsiye edenlerdenim. Bu gibi durumlar da stick var hemen geçiriyor. Evde kantoranyağı kullanabilirsiniz varsa. Uyandırırdım tekrar maalesef😞
Merve-miray EslinSemAltas55 Çok geçmiş olsun. Bence uyandırın ve acile götürün. Arabanız yoksa taksi veya ambulans çağırın. Baya kötü duruyor 🙁
Hikirik23 EslinSemAltas55 bebeginizi uyandırın ve gözlemleyin lütfen. Hatta acile götürmenizde fayda var gibi gekdi bana. Çok geçmiş olsun
Gizemnaz_ EslinSemAltas55 geçmiş olsun canım lütfen doktora götür bekleme ne olur neolmaz sonra tüh vah diyeceğine şimdiden önlemini al ve için rahat etsin
Zeyzeh2 EslinSemAltas55 fazla kızarmış annesi agladysa da onun etkisiyle de uykusu iyece bastırdı demekki sen yavaştan giydir götür bı doktor baksın kafan rahat olsun