Yigitefeninannesi_ Gündüz uykularında kullanan var mı anneler uyurken yatırmayın diyorlar yatıran var mı?
Sydagny Yigitefeninannesi_ valla ben başlarda yaptırmıyordum amabir haftadır flan gündüzleri uyurken uyanıkken devamlı yatırıyorum biraz yamukluk var da kafasında onun için
Blackeagle Yigitefeninannesi_ oğlum 3 yaşında hala yastık kullanmıyorum zaten çok hareketli uyuduğu için kullansam da yatacağını sanmıyorum
Yigitefeninannesi_ Sydagny bende yeni aldım sag tarafında biraz düzlük var ne kadar da yan yatirsam düz dönüyor gündüzleri uyanikken yatiriyorum uyurken acaba zarari olur mu ki
Ekinays Uyurken yan çevirip yatırıyorum kafa yastığı uyurken tehlikeli olabilir düz olduğu için kusma durumunda riskli
Yigitefeninannesi_ Ekinays ne kadar yan yatirsam dönüyor gündüz uykusu 40 dk uyanikken pek yatmiyo kusma durumu uyurken hiç olmadı o yüzden zararı olur mu ki
-Omrumm- Ekinays benim bebeğimin reflü yatağı var eğimli birde kafası düzelsin diye düz kafa yastığı kullanıyorum acaba reflü yatagiyla kullanımı da tehlikeli mi🤔
Sydagny Yigitefeninannesi_ ben sürekli kontrol ediyorum olmaz diye düşünüyorum uyurken de kusmuyor hiç takip ederek yatırırsak inşallah bişey olmaz
Trilece Siz düz kafa yastığından mi yoksa normal yastıktan mi bahsediyorsunuz, eğer normal yastiksa belli bir yaşa kadar önermiyor doktorlar, yanlış hatırlamıyorsam 2 yaş
Trilece Yigitefeninannesi_ anladım, bende kullanıyorum uykularında ama benim bebeğim 9 aylık canım kullanma zamanı vs var mı bakmamıştım hiç
Yigitefeninannesi_ Trilece sanirim 1 yasa kadar kullanılabiliyor ama yatarken koymayin diye okumuştum kullanan varsa merak ettim o yüzden sordum teşekkür ederim:)
Yigitefeninannesi_ Blackeagle başlıkta belirtmemisim 5 aylik benim oğlum düz kafa yastığı kafa sekli için olandan
Trilece Yigitefeninannesi_ ben kullanıyorum hata sadece uyurken kullanıyorum 😊 inşallah yanlış yapmıyorumdur ben teşekkür ederim 🥰
Yigitefeninannesi_ Sydagny evet bizimkide uyurken kusmuyor hiç bugün yatırmaya başladım kontrol ederek tabi teşekkürler