ParildayanYildiz Bebeğime mevlit yapmak istiyorum bunun için yasin tesbih sipariş vereceğim yasin kitabı üzerinde isim yazanlardan..Bildiğiniz güvenilir bir sayfa varmı acaba instagramda fln. Yardımcı olursanız sevinirim☺️
Deletedmom_48 ParildayanYildiz bende bikaç ay sonra sünnet mevlid düşünüyorum burda bekleyeyim fikir olur
tuba_celik ParildayanYildiz ParildayanYildiz Merhabalar instagramda açelya butik tasarım var fiyatları çok uygundur tanıdığım kendisi sahibi melek hanım ☺️
Nrgngr ParildayanYildiz mevlutdukkani sayfasına yaptırdım 25 yasin kitabı magnet lokumluk jelatini 215 TL ödedim birde hediye isim pleksi gönderiyorlar memnun kaldım ben bakabilirsiniz instagramdan
tuba_celik ParildayanYildiz ![ ParildayanYildiz açelya butik organizasyon diye aratabilir misiniz bir de
ParildayanYildiz Nrgngr aa evet orayı bende gördüm de güvenilir mi onu bilmiyodum şimdi siz böyle diyince çok sevindim teşekkür ederim ☺️
Busra005 ParildayanYildiz mevlid.sepetim güvenilir sayfa ilgili alakalı hemde çoğu yere göre uygun ben buraya yaptırdım canım