Aselim38 Tugcetuncer canım üzerinde kaç ayliktan itibaren kullanilabilecegi yazıyor 4. Aydan itibaren var ama ben 6. Ayda başladım gece yatmadan önce yediriyorum yok tutuyo
Ayselsahinn Tugcetuncer 4. Aydan itibaren olanı var sütüm kesildigi için mama ile besleniyor kızım gayette sevdi tokta tutuyor gece yaterken yediriyorum
Aselim38 Tugcetuncer ağırlık anne sütü olarak gidiyoruz formül mama hiç kullanmadik. Sabahları ev Yapımı lor peyniri yumurta sarısı yarım ceviz rendesi bir çay kaşığı pekmez ve robottan geçirdiğim bebek ekmeğini kendi sutumle açıp kahvaltı veriyorum. Öğlen ya meyve yada yoğurt akşam çorba gece de yatmadan önce kaşık maması yapıp veriyorum kalan zamanlarda her istediğinde emziriyorum
ayseturk Ayselsahinn merhaba 4. Ayda mı vermeye başladınız. Birde hangi marka tercih etmiştiniz. Bizde mamayla besleniyoruz bende denemek istiyorum ama miktarını nasıl ayarlamam gerektiğini pek bilemedim. Siz nasıl veriyorsunuz anlatabilir misiniz bana
Ayselsahinn ayseturk hero baby ile başlamıştım canım 150 ml 3 kaşık üzerinde yazıyor zaten nasıl ayarlanacagı şimdi hipp ile beraber kullanıyoruz hem tok tutuyor hemde kızım çok sevdi
ayseturk Ayselsahinn tamam canım teşekkür ederim. Bizim daha var ek gıdaya geçmemize o zaman ben günde 1 defa geceleri versem bi denesem olur heralde. Normalde 120 cc mama içiyor yinede 150 cc mi yapayım yoksa yarısı kadar mı
Ayselsahinn Günde en fazla 2 defa kaşık maması veriyorum şimdilik fazlası kabızlık yapıyor ek gıdaya da geçtik kabak havuç ve patates püresiyle başladım elma armut yogurt ara ara veriyorum yiyor bir sorunumuz da olmadı doktorda bir sakınca görmedi
Ayselsahinn ayseturk yapılısında öyle yazıyor ama bebegine baglı benimki bazen bitiriyor hepsini bazen bitiremiyor belli olmaz diye 150 ml yapıyorum yiyebildigi kadar yiyor