Aysnrckc Kızımın dili sürekli dışarıda, elini de ağzına götürüyor bu ara normal mi böyle olması? Anne sütü ve mama destekli besleniyor. İnternette susadığı için dili dışarıda olur falan yazılmış. Sıcak bı yerde yaşıyoruz susamakla ilgisi olabilir mi?
Grlnl Aysnrckc ellerini tanımaya başlıyor çok doğal merak etmeyin. Susadığını düşünüyorsanız emzirin içiniz rahat etsin 😊
Haticeeee123 Aysnrckc su vermiyormusunuz ben artık veriyorum 4 ay 27 günlük sanki susamış gibi dudaklarını falan yalıyor benim kızımda çok kişi doğusundan beri veriyormuş bana da çok denildi ver diye vermemistim artık susadigini düşünüyorum benim kızımda gündüzleri mama geceleri meme emiyor
Aysnrckc Haticeeee123 ben hiç su vermedim annem çok diyor ver kızım diye ama doktorlar 6. Aya kadar gerek yok anne sütünden alır diyor. Ama işte dediğim gibi buralar çok sıcak olmaya başladı terlemesi de arttı haliyle ondan dolayı vereceğim artık
Haticeeee123 Aysnrckc benim kızımda öyle çok terliyor verin bence de Cay kaşığı ile 1 kaç veriyorum ben