Gzide32 [silindi] eski dönemlerde yeni doğan bebeklerin acı hissetmediği düşünülerek uyuşturmadan sünnet yapılıyormuş erkek bebekler 😔 onların hissettiği acıyı düşündükçe içim parçalanıyor
Bertugnunannesi [silindi] NTV nin nergis tv olması 🤣🤣 karadul örümceginin çiftleştikten sonra erkegini öldürmesi 🤣🤣
Bertugnunannesi Ebruceyda bunu bende duydum instada dr.feyza kanıtları ile birlikte açıklama yaptı kendisi de kadın dogum uzmanı
Ebruceyda Bertugnunannesi bu bilgiyi yaymak lazim. Hala bir cok doktor ve hemsire emziren ve hamile annelere tavsiye ediyor cunku.
Bertugnunannesi Busragokceberra thalidomide yi biliyorum bircok hamile karnında cocugunu kaybetti düşük yaptı çocuklar elsiz ayaksız parmaksız dogdu ya da çok parmaklı şekilsiz çocuklar dünyaya geldi durumu iyi olan ilacı alabildi iyi olmayan alamadı iyi ki durumu iyi degilmişte alamamıs türkiye ve bir ülke daha kabul etmedi almanyaydı sanırm abd de olabilir tam hatırlamıyorum okuyunca çok üzülmüştüm
Smyra-ozmn Dimitrina_kovaceva merhaba benim çocuğum çok sırt üstü kafa üstü düşüyor bu konuda endişeleniyorum acaba bunu tek yaşayan ben miyim
Gzide32 Smyra-ozmn emeklemeden mi yürüdü sanırım öyle olan çocuklar emeklemediği için düşerken düz bir şekilde düşüyormuş ama tam bilgim yok tabi
yanikkozaanne Smyra-ozmn gözlerini doktora gösterdiniz mi acaba görme bozuklugu var da ondan mı düşüyor
Dimitrina_kovaceva Smyra-ozmn yeni yürümeye başladıysa normal ya bence ilk başlarda düşer sonra dengesini kurar. Ne zamandır yürüyor ?
Cengo712_ [silindi] İnsan uykusuzluktan ölmezmiş. Bunu can evladım doğunca öğrendim🥰😂 gazlı geceler, uykusuz gecelere rağmen güzelim anneler, bizler, diimdik ayaktayız 🤍
Gizemli_x [silindi] Elma, soğan ve patatesin tadı aynıymış. Fark sadece kokularındaymış çok enteresan
Esleminannsi029222 Banyodan yaptıktan sonra su içmek organlarımızın yaslandiriyormus yani banyo sonrası hemen şu icilmez
Uras2021 NuruKelam namaz esnasında esneme gelirse peygamber efendimizin hiç esnemedigini aklına getirsen esneme birden gider
Minnakanne53 [silindi] islak havlu peteğin üzerine koyup sonra altından kurutma makinasını tutup peteğin altındaki pisliklerin havluya yapısması