PinarGulce Ecemce 11 yıllık evliyim çevremde kayınvalidesinin seven gelin, gelinini seven kayınvalide görmedim 😅
Busra091 Norveckizi peki ayştayn . O kadar şaşırdım ki bu bilgiyi doktora sordum doğru dedi . En azından yarısını taşıyorsun ne yani bu celallenme sakin kanka
SetenayCo [silindi] Sıcak yıldızlar mavi, soğuk yıldızlar kırmızıdır. Bizim yıldızımız Güneş’in rengi ise aslında mavidir.
SetenayCo [silindi] İçindeki hidrojen ona mavi renk veriyor ama biz güneşi atmosferin diğer tarafından gördüğümüz için turuncu görüyoruz ❤️❤️
kasimonbes [silindi] dejavu diye bir durum oluyormus gercekmis bu 😂 Bir de Nane limon kabugu icine hatmi cicegi biraz corek otu ve tarcin bir tutam zencefil😂 baris manconun kukulideki sarkisi grip icin birebirmis
edabolukbasi kasimonbes evet dejavu’nun tersi de jamais vu; yani yaşanan bir durumun, tamamen yabancı geldiği, sanki hiç yaşanmamış gibi hissedilmesi demek
Bilge_miray00 Kbrbisi28 bu bilgi yanlış kalbimiz hiçbir zaöan durmaz eğer durursa kalp ritminde bozukluk meydana gelir