edabolukbasi [silindi] insan dna’sı ile bir muzun dna’sı %50 oranında benzermiş hani maymundan geliyorduk
NuruKelam [silindi] Kızlar hapşırmaktan gittiler benimde aklıma geldi 😂 Esnemek şeytandandır ve Peygamber Efendimiz Aleyhisselâm hayatı boyunca hiç esnememiştir. Efsane bir şey ya öğrendiğim de çok şaşırmıştım.
benkosarim [silindi] Aynalar kumdan yapıyor Muş Dünyada aynayı silip cam gibi oldu diyen cami silip ayna gibi oldu diyen tek milletiz 😁
Smyra-ozmn Dimitrina_kovaceva merhaba benim çocuğum çok sırt üstü kafa üstü düşüyor bu konuda endişeleniyorum acaba bunu tek yaşayan ben miyim
Gryffindor Dün öğrendim ilginç değil ama garipsedim. Oyuncu Mert Fırat’ın ilk adı Şahabettin miş. Yani bir zamanlar bir yerlede bir gelin daha kayınpeder ismi koymaya mecbur bırakılmış 😃 Şahabettin Mert diye isim mi olur ya
LaMamaDellaCicala edabolukbasi isvicreli bilim insanları maymundan geldigimizede muzdan geldigimize değil….geldigimize bakiyor😅
Kbrbisi28 Sicak su soguk sudan daha agirdir 🕊️ Hapsırma s8rasında kalpte dahil tum vucut fonksiyonlari bir an icin durur
Mucize_prensesimmmm Kbrbisi28 İkinci bilgiye yanlış denilmiş ama doğru ✅ Dinizimde bu yüzden hapşırdıktan sonra “Elhamdülillah” deriz yaşam organımız olan kalbimizin bir anlık durup tekrar çalışması yönünden Allah’a şükretmek maksadıyla 🌸😌
Bilge_miray00 Kbrbisi28 bu bilgi yanlış kalbimiz hiçbir zaöan durmaz eğer durursa kalp ritminde bozukluk meydana gelir
Kbrbisi28 edabolukbasi ay cok guldum 😁😁 gerci duracak olsa ben cok tıkanip hapsiriyorum beni direk yikamaya gotururlerdi 😁😁😁
Melis1706 Kbrbisi28 genelde kendini hapsirirken sıkmada tehlikeli cunku calistigim firmaya yakin bir isyerindeki calisan hamile kadin bu sebepten vefat etti
Keremikobayky Daha biz anne karnında ilk oluştuğumuzda DNA’mıza gelecekte sahip olacağımız çocukları yapacak yumurtalarımızın DNA sı kodlu olurmuş. Yani var olduğumuzdan beri bebeklerimiz bizimle 🤍
Busra091 Keremikobayky hamileyken bebeğimiz kız ise onun hayatı boyunca sahip olduğu yumurtalar içinde olduğu için aslında torunlarımızıda taşıyoruz 😂 bu beni etkilemişti