Mery_mom Kızlarr bebişlerinizi bebek spasına götürdünüz mü ne kadar tavsiye edersiniz 🤩sizde spadan sonra ne gibi değişimler oldu
Tontis_annesii Mery_mom oğlumu 4 aylıkken götürdük o an çok güzeldi bebeğim sevdi eğlendi masaj felan yaptılar rahatladı bir sürü de fotoğraf çektik spadan sonra da mışıl mışıl uyudu öyle bi değişim olmadı anlık olarak eğlendik sadece 😊
Marselinannesi Mery_mom bebek spasından sonra hiçbir değişiklik olmadı zaten küçüktü suda oynadı biz fotolarını çektik, yorulduğu için dönüşte arabada uyudu hemen o kadar.
edafmo Mery_mom ben götürdüm. Gazlı bir bebeğim var ve iyi geldiğini söylemişlerdi. Gerçekten de gazına çok çok iyi geldi. 2 3 gün boyunca sancısk olmadı, miissler gibi hem gece hem gündüz uyuduu. Bu ay bir daha götüreceğim
Minigim38 Mery_mom 2 aylıkken götürdüm kolikti bebeğim gaz sancısı için ilk defa 4 saat hiç uyanmadan uyumustu çok şaşırmıştım sonra yöne başa sardık
sinoli Mery_mom Günlük rahatlama oluyor ama bebekler için güzel aktivite suyu sevenler için çok mutlu oluyorlar 😌
Duygu29 Mery_mom bebeğimi 40 günlükken götürdüm ilk. Her ay götürüyorum kesinlikle çok seviyor gaz sorununa da yardımcı oldu. Şimdi 5. Ayında son iki hakkımız kaldı. Zaten sonrada yaz geliyor tatilde denize sokarım
Mery_mom Gerçekten ben de çok memnun kaldım, bebekler için harika aktivite bence 🤩♥️Hepinize teşekkür ederim 🤗🫶🏻Herkesim tecrübesi bir olmayabilir çünkü çok küçükler uyku vs. Problem olabilir neyseki bizim tam zamanında denk geldi findikbrnlu0_ Busniscio Mommy00 Duygu29
Mommy00 Mery_mom Ben 40 ı çıktığından beri düzenli olarak 1 yaşına kadar her ay götürdüm. Gazımız vs yoktu ama kas gelişimine çok faydası olduğu için götürdüm ben. Temiz bir yer olmasına dikkat ettikten sonra çok keyifli bir saat oluyor onlar için 🥰
Busniscio 40 ı için götürmüştüm ilk on dk çok iyiydi sonra boyunluktan sıkılıp ağladı çok bısey anlamadık küçük olduğu için uykuya da etkisi olmadı
findikbrnlu0_ Mery_mom dün götürdüm öyle güzeldi ki eve gelince direkt uyudu yoruldu iyi oldu😂 gazını çıkardı kaka yapmıyordu kaç gündür kakasını yaptı