Genismutfak Kizlar yemek yaparken saca koku sinmesin diye napiyosunuz ben genelde aksma dogru esim geldigi jcin yemegi o zaman yapiyorum cocuktan da dus alip yikanmaya vaktim olmuyo sacimi kurutmassam da basim cok agriyor ne tavsiye edersiniz
Beraninannesii Genismutfak Tülbent yada bone takıyorum çünkü eşim çok pimpirikli saça tahammülü yok kendi saçına bile midesi bulanıyor 🤦🏻♀️
simiyyy Ne güzel ince ince şeyler düşünüyonuz tebrik ediyorum sizi ben anca kızın altını değiştirdiğimde elim 💩kokmasın diye ellerimi yıkıyorum iyice saçıma daha sıra gelmedi iki gün üst üste duş alabildiysem allaha şükür ediyom
Genismutfak Beraninannesii benim ki beni uzmemek icin soylemez bisi ama ben kendim dayanamiyorum ARTIK eskiden umrumda olmazdi simdi midem daha hassaslasti mi kadinliga mi adim attim bilmiyorum😄
35lavanta Genismutfak Hiç bişey yapmıyorum 😬 eşim gelmeden önce bi saçıma birde enseme birer fıs parfüm sıkarım sadece
DMHD Genismutfak Ben dışarıda kapalıyım evde açık hazır başörtüler var yemek yaparken kolay olsun diye onu takıyorum hem kokmuyor hemde saç düşer korkusuna içim rahat ediyor deneyebilirsiniz sizde.
Kbrbisi28 Birakalim sacı bazen duş almaya firsat bulamamaktan kendim kokuyormyum ki diye dusunuyorum ben 😁😁😁
Kbrbisi28 Genismutfak o esprisi ama cidden cocukla dus almalar saniyelik oldu resmen 😁 ama bazen esime diyorum ya cok kirlendim fter filan kokmuyorum dimi diyorum hic pis koktugunu duymadim ki diyor 😁