Damlanurrr Aysesen-16 120 CC üç ölçek ve üç saat arayla veriyordum bıraktık biz ama 10 aylıkken bu şekilde veriyordum
2E1M Aysesen-16 biz 2 3 hafta önce 3 4 saatte bir 150cc hatta bazen 180 cc içiyordu ama nedense 2 3 haftadır aşırı azalttı mamayı. 4 5 saatte bir anca 90cc içebiliyor ama ek gıdayı maşallah ne kadar verirsem yiyor
Canselasr Aysesen-16 8 aylık 10 günlük 2 aylıkken mamaya başladık başından beri 60 cc veriyorum ediyodun çünkü bide 6 aylıktan beri ek gıdamız var
Svgcarim Bende 120 cc veriyorum bazen 150 daha fazlasını içmez. peki sizler günde kaç kere veriyorsunuz mamayı ve kaç kere ekgıda veriyorsunuz
Aysesen-16 Svgcarim bnm süt tek başına yeterli olmuyor o yüzden emdikten sonra ekstra olarak mama veriyorum 2 yada 3 öğün ek gıda veriyorum
Mimmosumm Tbockk 3,5 aylık 30 ccyi bitirmiyor bile ve kızım zayıf siz anne sütü veriyor musunuz ve bebeğinizin kilosu kaç ve hangi mamayı kullanıyorsunuz
Tbockk Mimmosumm her bebek farklidir oglum da 30 cc mamayi icemiyordu cok zayifti anne autu aliyordu, ama kızım anne sütü almiyor su an 7 kg boyu 60 cm
Damlanurrr 2E1M hayır değil doktorumuzla kararlaştırdik ve ben artı olarak iki doktora daha danıştım yoksa ben mamaya devam edecektim ama içim rahat ek gıdayı yeteri kadar alıyor gelişimi yerinde çok şükür kendi kararım değildi yani