Karanannesi 15 günlük bebegımın çok gazı var gaz damlası onerınız var mıdır ne yaparsam yapayım cıkartamıyor ultrason bile çekildi orda da doktor gazı çok dedi
Egenim Karanannesi günde bibeşyüz kere masaj yaparak ve duş aldırarak rahatladı bnmkı . Sürekli yağ ile gaz masajı yaptım bazen parmağımı yine bebek yağı ile makatında gezdirdim . Pposunu ayırdım kaka yapmaya zorladım. Bu şekilde çıkıyor. Yotubede gaz masajı vidyosu var. Her bezını açtıgımda yaptım. Gündüzden yaparsan akşama gazı birikmez
Blackeagle Karanannesi zinco önerdiler ama bi faydasını görmedim rezene ve ısırgan çayı emzirme sonrası karın masajı ile sorunu çözdük
01012023 Karanannesi benden sana tavsiye süt ürünleri kullanma onlar çok gaz yapıyor sadece sebzeyle beslen
pinaryuce Başka bir başlık daha vardı böyle orada relaktaz önerilmişti kullandık iyi geldi yine aynı başlıkta bay bay night kullananlar yazmıştı gece de ondan veriyoruz biraz rahatlattı
Blackeagle Blackeagle bide kimyon çoğu yemeğe döküp yemiştim hatta çayını yapıp içmiştim hem sezeryan sonrası gaz atmaya iyi geldi hemde sütten bebeğe
Melikeeegm BiZimde öyleydi günün her saati masaj yaptım , biogaia gaz damlası da çok işe yaradı bizde ve kendim de kimyon çayı içtim bunlar sayesinde o dönemi kolay atlattık biz .