Elika00 Kızlar mayıs haziran gibi birkaç günlük gitmeyi düşünüyoruz arabamızla gideceğiz gidenler varsa nereye gidilir hangi adaya araçla girmek daha iyi kalacak yer hertürlü öneriye açığım
Hellobello Elika00 çeşme kalkışlı gemi turuyla gitmiştik mikonos santorini rodosu gördük, harika oluyor inanılmaz bir tatildi gemiyle gitmek. Ama arabayla bu adalara yolculuk ve orada otel yeme içme daha pahalıya gelebilir bilemedim.
Elika00 Hellobello arabayla gideceğiz canım fiyat önemli değil güzel bir rota çizmek istiyorum en fazla 4 gün kalırız sanırım
RuzgarMommys Arabayla kara yolundan gidecekseni eğer selanik haldiki thassos kavala tarafları güzel olur Yada arabasız gemiyle kuşadasından samos’a Çeşme den sakız adasına ayvalıktan midilli adasına çok kolay gidilir
Elika00 RuzgarMommys arabayla gideceğiz canım söylediğin yerleri düşündük bizde ama gitmişken bir gün en azından adaya da gidelim diyoruz siz arabayla mı gittiniz
RuzgarMommys Elika00 arabayla o taraftan thassos adasına gidebilirsinlz işte Yok ben arabasız gittim hep
Elika00 RuzgarMommys anladım canım teşekkür ederim bir bakayım en güzel ada sence hangisiydi deniz haziranda sıcak olur mu sence
Elika00 RuzgarMommys anladım bir bakalım oralara da nereden geçiş varmış Marmaris tarafından varsa yazın Marmaris’te olacağız ordan geçmeyi denerim teşekkür ederim
RuzgarMommys Elika00 Marmaris den rodos ve Kos adasına geçebilirisniz canım Rodos baya büyük bir ada kos küçüktür. Sakız a Çeşme den Samos a da Kuşadasından geçiliyor