Sebru Kizlar merhaba eşim kan ilacını verirkrn fazladan vermiş birden aktıgını söyledi normalde 4 damlayken 6 damla vermiş bende panik oldum birşey olurmu diye bu durumu yaşıyan oldumu acaba😟
Melis1706 Sebru bize 5 damla ver dediler bazen mesela agzina cok gelio bisi olmaz bu kadar takilmayin bence
Hilallllll Sebru kullanımda kilosu başına bir damla diyor ben 6 damla veriyorum bana da sağlik ocağı beş damla dedi ama bildiğim kadarıyla kilo başı damla veriliyor
Berilsmom13 Sebru konudan bağımsız vegaferon kullanmamanızı tavsiye ederim dişlerde lekelenme kabızlık vs yapıyor
Sebru Evet tek seferlik ben genelde veriyorum ama o ben unuttum dedim diye o gidip vermis boyle birseyboldu😒
Sebru Haklısın internetten bakinca orası daha cok korkuttu 7 aylık olunca biraz korktum tabi tesekur ederim cvparınız rabbim evlatlarımızı korusun🙏
Mommyofyigitatlas Vegaferon mu allah aşkına anneler yapmayın ya ocean varken neden vegaferon anlamıyorum (eczacıyım) rica ediyorum minik yavrulara doğal içerikli takviyeler kullanın
E-urey Mommyofyigitatlas sağlık ocağı bana da vegaferon verdi ama içeriğinde sanırım paraben varmış ben Biraz araştırdım newvit adında bir damla var siz eczacıymışsınız acaba bu damlanın içeriği temiz mi
Sseboo Mommyofyigitatlas merhaba eczacı görmüşken sormak istedim kusura bakmayın 😇 ocean demir kaç damla kullanılması gerekiyor 4 buçuk ay 6500gram
Mommyofyigitatlas Sseboo 1 ml kullanabilirsiniz diğer demir damlaları gibi kilo başına 1 damla değil ocean tabi doktorunuza da danışın fakat kendim de ocean kullanıyorum ve 1 ml veriyorum yaklaşık 15 damlaya tekabül ediyor