Zeynepomer Arkadaşlar merhaba, meme reddi yaşayanınız var mı? Ne kadar sürdü, ne zaman başladı ve neler yaptınız?
BurcuMasal Zeynepomer Meme reddi olduğunu sanıyordum ama sorun tazyik kaynaklıymış 1 hafta yaşadık.Meme reddi demeden önce sütün az ya da çok olması da değerlendirilmeli
Munevver53 Zeynepomer valla benimde ohle meme reddi ua uyurken emzirebiliyorum ya emzikle kandirip oyle emdiriyorum insallah kisa surer b7
babyandmoms Zeynepomer ben bir haftadır yaşıyordum bugün biraz daha iyiyiz şükür 🧿 ayakta gezdirerek hoplatıp zıplatıp emzirdim bir hafta boyunca kolum koptu
frigyalikibele Zeynepomer gümüş göğüs koruyucu aldım. Bir de göğüs ucu kremi kullanıyorum. Yara olmadı. Sezeryan olduğum.icin ilk günler benim de gelmemişti sütüm. Süt artırıcı şeyler ye iç. Bebek uyurken uyumaya çalış. Stres yapmamaya çalış
handegunas 1 gün yaşadım 1 gün boyunca ağladım 😂 biraz sağıp verdim sonra ayakta gezerek emzirdim. sonra aldı çocuğum Şükür 🙏🏻🙏🏻
babyandmoms Munevver53 mecbur olunca öyle de bir oluyor ki ben de yaptım avm lerde bebek odasında yer olmayınca da yapıyorum
Mom567 Munevver53 bebek kendini çekemiyor öyle olunca dene bende yaptım beni itiyordu kızım bende öyle denedim 🥰
handegunas Munevver53 valla ayakta gezip emzirip bi elimle de çıngırak sallıyorum bazen 😂 ayakta çok daha iyi emiyor tavsiye ederim 😁
Munevver53 babyandmoms mecbur kaldiginda tabikide oyle . De ben beceremedim ayakta emdirmeyi o yuzden dedim oyle bir yerde ok7mustum deneyim dedim ama olmadi
Zeynepomer frigyalikibele benim sütüm var bu ikinci bebeğim. Tecrübeliyimde ama meme reddini ilk defa yaşıyorum.
Munevver53 handegunas ben de denedim ama beceremedim ayakta emdirmeyi ayaktayken emzirirken rahatmi iciyor bebeginiz acaba
Munevver53 Mom567 deneyecem valla bir daha 😀😀 ilki olmamisti bebegim kilolu oldugu icin becerememistim tekrar denicem eger.olursa.valla sizlere dua ederim