Missmiyuki iiremmmmm doğru kanguru alırsan yenidoğandan itibaren kullanabilirsin. Aslında faydası bile varmış ama biz 7 aylık olduk 2-3 kere kullanmışımdır rahat edemiyorum onun içindeyken. Kucağıma alıp gidiyorum markete falan
Zlm iiremmmmm ben kullanmıştım ama sling o aylarda daha rahat oluyo yeni doğan aparati olsa da içinde kivriliyo çocuk
birpapatyaannesi iiremmmmm benim mamadusbaby ydi cok memnunum kirmizi beyaz yıldızlı trendyolda pahali biraz 900 falan ama çok guzel cok rahat yenidogana da uyumlu içinde yastığı var ona koyuyorsunuz rahat ediyor ama ben genede gec koymuştum rahat etmez diye belki ama koyan var 😍
iiremmmmm Missmiyuki Missmiyuki benimkinin markası baby center korkuyorum kullanmaya açıkçası ama başka türlü de zorluk çekiyorum dışarı çıkarken
iiremmmmm birpapatyaannesi bende korkuyorum açıkçası daha küçücük karar veremedim bir sıkıntı yaşar mıyım acaba
Missmiyuki iiremmmmm o markayı bilmiyorum ama bacakları M pozisyonunda olmalı aynı zamanda içi süngeri rahat olmalı. Çok küçük daha içinde kaybolur zaten. İlk 3 ay yüzü size dönük öneriyorlar sonrasında dışarı bakabilir pozisyonda taşıyabilirsiniz
Zlm iiremmmmm ikinci ayinda idi 30 kusur günlük yani o zaman başladım hazirandi aylardan bütün kışı kanguru ile geçirdim sonra kızım yürüme isteği gösterince birkatik
RiverSong Kalça pozisyonu önemli. Ben babybjorn almıştım ikinci el dolaptan; 1,5 aylıkken uçağa bindik kullandım, bir de şimdi aşılara götürüyorum onunla. Çok kullanışlı bence
Defois iiremmmmm ben kullandım. Chicco nun kangurusunu almıştım 0 aydan itibaren kullanılabilir 8 aylık olduk hala kullanıyorum