BabyH Merhaba Bebeğim 42 günlük Bugün üzerini değişirken vücudunda böyle kırmızı noktacıklar gördüm Neden olmuş olabilir bilgisi olan var mı ? Bilgilendirebilirseniz sevinirim
SetenayCo BabyH Alerji İyi durulanmayan kıyafet Kızamık Bunlardan biri olabilir. Mutlaka doktora gösterin. Sevgiler 🦋🦋
Nrgngr BabyH üç çizgi var kenarda oraya resim yükleye basıp kopyalayıp buraya yaoitiracaksiniz nokta nokta kırmızı ise benim kızımda öyle olmuştu çok kalın gelmiş ustundekiler sıcaktan olmuş yani 2 3 gün sonda geçmişti
Bebegimm1 BabyH isilik olmuştur fazla giydirmeyin bebekler sıcagı sevmezler ılık banyo yaptırın dediğim gibi fazla giydirmeyin
BabyH Nrgngr bana da öyle geldi Herhalde sıcaktan oldu, iç dış zıbın giydiriyorum üzerine tulum üzerine yelek herhalde sıcakladı bu ara ondan oldu galiba Hala fotoğraf yükleyemedim bu arada Bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim
Nrgngr BabyH aynen kalın olmuş havalar ısındı artık incelttim bende üstünü göğsüne sırtına bakıyorum sıcaksa iyidir soğuksa yelek takıyorum oradan anliyabikirsiniz sizde üşüyüp üşümediğini