Esa Kızlar merhaba oğlum 16 aylık kendi başına ayakta durabiliyor ama yürüme hevesi yok nasıl teşvik edebilirim ??
SeydAslan Esa koltuk kenarına dikiltip uzağına sevdiği şeyleri koyarak bol bol dışarı çıkın parka gidin orda ellerinden tutup yürütün parkta çok heyecanlanıyorlar biyerlere tutunup dikilmesini sağlayın belki işe yarar☺️
Esa Yürüme arkadaşımız da var onunla da çok güzel gidiyor kendi kendine bütün gün ama tek başına yürü gel diyoruz dizlerinin üstüne çöküyor
Esa Ayy hadi inşallah çevredemdekiler de bugünlerin tadını çıkar yürüyünce 1 dk oturmayacaksın bırak geç yürüsün diyorlar da işte anne yüreği yürüsün istiyorum 😂
aktifmaya Esa Ellerinden tutup sürekli yürütün çok faydası var kızım 1 yaşında yürüyor desteksiz, önce iki elini tutup gezdirdim sonra kendi tek el istedi sonra onuda bırakıp yürüdü birde bebek hevesi varsa yürütün çok ısrar etmeyin her bebeğin gelişimi farklı olur
Yclcnbz Valla bence biz ne kadar yaparsak bazı şeyler onlar isteyince ve hazır hissedince oluyor. 15 aylıkken yürüdü kızım. Yaşında emekledi resmen sonra koltuk kenarına tutundu öyle yürüdü falan. Gel gel yapıyordum kısa kısa bir iki adım yürüdü derken sonra kendi yürümeye başladı. Fiziksel problemi yoksa yürümesi yakındır. Bir de birkaç kere yere düşünce korkuyorlar ondan da yürümüyor olabilir
Asyaveannesi04 Esa kızım 15 aylıktı yürümüyordu, tutunup gidiyordu ayakkabılarını giydirdim parka gidiyoruz hadi elimi tut beraber yürücez dedim, o günden sonra bir cesaret alıp kendi yürümeye başladı😅