frigyalikibele Merhabalar 15 günlük bir oğlum var. Bugün de sünnet olduk. Geceleri emdiği zaman yeterli olmuyor. Biberona alışmasın diye kaşıkla veriyoruz. Ama çok uzun ve zor oluyor. Sadece geceleri biberona versem acaba alışır mi ? Memeyi emmesi zorlaşır mi
Rumeysa_18 frigyalikibele dr.browns doğal akışlı biberini var hem gaz önleyici hemde çok az geldiği icin bebekler alışmıyor ayni memede gibi oluyor bende ilk zamanlar onu kullandım sütüm gelmediği icin sonra bıraktım kullanmayı ve alışmadı tavsiye ederim o biberin çok güzel digerlerinden çok aktığı icin memeyi kabul etmiyorlar
mom0989 frigyalikibele 2 aylık kızım var ben verdim canım hala bazen veriyorum çok şükür bin şükür emmeye devam
BurcuMasal frigyalikibele Kaşık biberonlar var daha kolay olacağını düşünüyorum hem de memeyi bırakmaz böylece
Serpilyyuksell frigyalikibele bebekten bebeğe değişiyor sanırım ben doğduğundan beri hem biberon veriyorum hem emziriyorum şükür emmeyi bırakmadı biberon avent kullanıyorum
BurcuMasal Serpilyyuksell Aventten memnun musunuz ben sadece süt sağıp dışarı çıktığımda vermek için birkaç kez kullandım ama fışkırır tarzda akıtıyor başlığı.Bebeğim yetişemiyor