Kızlar dogdugundan beri uyku sorunu olan bir bebegim var bu duruma alişmistim çünku mememde yanimda uyuyordu sosyaldim heryere giderdik gezerdik sadece uyumazdi öyle çok fazla mememi emzik yapinca bu boyle olmaz diyerek egitime başladik a cak büyük bir dirençle karsilastik çünku diş cikardi ve 8.ay atak dönemine girdik 1 hafta uykusuzluktan mahfoldum duzeldi derken bir sonraki hafta hersey tersine döndü ve daha kotü olduk artik bebegimin odasi da uyuyoruz nöbetlese eşimle kari kaca iliskimiz kalmadı bebegimiz memeden kopsada kucağa aliştı ben artım gücümün sonundayım egitime ara verdik bir işe yaramadı ancak egitimde 7 de sabah kalkiyoruz sonra uyku saatleri var bu duzen bozulmasin diye uyumadigim gibi 7 de hergun bebegimi gune başlatıyorum 1 ay olacak artik düzen olsun diye ne evden cikabiliyorum nede birileri gelebiliyor ha oldu olacak derken uyku gerilemeside geldi ben tükendim ne yapacagimi sasirdim o kadar yetersiz hissediyorum ki kendimi anneligimi sorguluyorum yuzum gulmuyor üstum basim sacim berbat durumdayim düzelir mi bu durum dayanacak gücüm kalmadı bunları yazarken bile ağlıyorum nerede neyi yapamadım da böyle oldu diyorum me eş olabiliyorum ne evle ilgilenebiliyorum ne annelik yapabiliyorum kendimi paraliyorum ama olmuyor canıma kıymayı bile düsündüm bu kabus bitsin diye ama yavrum aklıma gelince ne oluyor diyorum kendime kızıyorum ancak elimde degil bir anda herseykabusa döndu agliyor ciglik atiyor uyumuyor