MerveeNill Merhaba sevgili anneler bebeğim 41 günlük birkaç gündür memede huzursuz olduğunu fark ettim ve sağıp bakmak istedim ve iki mememden toplamda 35 dakikada 60 ml süt sağdım bu miktar 40 günlük bebek için az mı yetmediğini düşünüyorum kaç ml olmalı 2 memede ?
Kedilibebekliacemi MerveeNill merhaba, 40 günlük bebek için gayet yeterli bir miktar, ve ayrıca sağdığınız zaman süt emzirdiğinizden daha az gelir. Yani bebeğiniz emdiğinde o muhtemelen daha bile çok geliyordur. Huzurluzluğu çok yüksek ihtimalle gazdır🌸
Dalpa MerveeNill en iyi makineyi bile alıp çekseniz bebeğin çektiği kadar çekemezsiniz gerçek sonucu vermez bunu kafaya takmayın süt yapan şeyler yiyin ve bol bol memede tutun
Elin34 MerveeNill merhabalar… Hiçbir zaman sütüm az diye düşünceye kapılmayın sürekli sütüm var ve daha fazlası gelecek diye düşünün.. Bol bol emzirin ve her emzirmeden sonra mutlaka sağım yapın.. Ayrıca sütünüz az değil bence.. Gazdan diye düşünüyorum. Masaj vs yapın rahatlatın bebeğinizi. Sizde bol bol su için ve emzirin 🌺
MerveeNill Dalpa makinenin bebeğimden daha kuvvetli çektiğini düşünüyordum yanılmışım çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 🌸
MerveeNill Elin34 kusura bakmayın neden sağım yapmam gerekiyor emzirmeden sonra bilmediğim için soruyorum tekrardan kusura bakmayın
Elin34 MerveeNill daha fazla süt olması için meme ucuna ne kadar fazla sinyal verilirse o kadar süt üretildiği için 😊estağfurullah kusur mu olur daha yeni annesiniz bizlerde duya duya göre göre öğreniyoruz.