Snmela Kızlar doktorumuzun tavsiyesiyle 5.5 aylıkken küçük küçük tadımlara başladı ama hiç yemedi bende zorlamadım ama artık 6 aylık oldu hiç bişy değişmedi yemıyor var mı balina gelen tavsiyesi olan ya böyle gidersek
Kardem Snmela bana doktorum acıktır demişti öyle yaptım suan 3-3,5 saatte bir yediriyorum acıktıgı için ne yemek olsa ağzı açık bekliyo resmen deneyin isterseniz
Deletedmom_61 Omeraslan ah ah hiç vazgeçmeyin 18 aylık olacak kızım sabah kahvaltı yok öğlen yemek yok meyve yok akşam yemek yok sadece meme var hayatımızda 🥴
Omeraslan Deletedmom_61 benim oğlumda meme ile aşk yaşıyor. Su bile veremiyorum. Sonumuz ne olacak hiç bilmiyorum🥴
Fadimeckr Deletedmom_61 benimde bebeğim 10 aylık sadece meme ile besleniyoruz bebeğinizin cinsiyeti boyu ve kilosu ne acaba ? Kilo almaları için be yapmalıyım??
Mommyhann Bizde 6 aylıkken tadımlara başladık ve hiç istemedi 11 ayına kdar neler yaptıysam hepsi çöp oldu yediremedim 11 aydan sonra yemeye başladı şuan 18 aylık ve 2 3 haftadır giçbişey yediremiyorum sürekli meme diyor