Rumeysa_18 Arkadaşlar 3 kere bebeğimde kan çıktı çok minik minik 2 3 yerde çıktı ve birazda hafif mukuslu çocuk doktoruna gidicem tedirgin oldum artık Anadolu yakası devlet hastanesinde bildiginiz ilgili doktor var mi
Agg0207 Rumeysa_18 alerjisi var demekki canım mutlaka doktora git bizdede aynı şikayetler vardı süt ve süt ürünleri alerjimiz var eger alerji derse sizede diyet uygulamaya başliyacaksınız
Zynpgl14 Rumeysa_18 canım bemim bebeğimde de olmuştu 1 ay once daha öncesinde kabız olduğu için çok zorlamış popoda yara olmuş oyuzden kan gelmişti bizi 1 gece hastanede yatırdılar gözlem altında tuttular sıcak suda oturtular sizde de öyle olmuş olabilir bi doktora gösterin allah şifa versin inşallah
busraelif19 Rumeysa_18 bizde aynı sıkıntılarla doktora gittik canım süt ve süt ürünlerine karşı alerjisi olduğunu söyledi doktorumuz ama kesin tanı için çocuk gastrentolojisine ya da çocuk alerji ve immunuloji bölümüne gitmemizi söyledi.
Betus0717 Bizde aynı dertten muzdariptik inek sütü alerjisi olabilir dediler çocuk alerjiye götürdüm testler yapıldı bi sürü hiçbişey çıkmadı doktor Kan ve mukus olduğu günlerde ne yediğimi bulmamı istedi ıspanak yemiştim muhtemelen o yüzdendi.