Yakamozmisali 28 aylık bir erkek çocuğumuz var. Kreşe vermeyi düşünüyoruz ama 2 ay sonra tayinciyiz. Gittiğimiz yerde mi versek şimdi mi versek kararsızım siz ne dersiniz yaş olarak uygun mudur? Birde bende çalışan bir anneyim. Anneannesi bakıyor normalde.
Bebegimm1 Yakamozmisali benmkiyle aynı yaşta bebeğiniz biz birlikte 2 saatliğine oyun grubuna gidiyorz kreş için bana göre çok erken henüz kendini tam ifade edemiyor ve bezi bırakmadığı için. Bizimki 2 saat gitmesine ragmen 2 saatten fazlası olunca eve gitmek istiyor açıkcası ben bile bazen sıkılıyorm kreşde o kadar uzun saat bensiz asla duramaz ve sıkılır yani siz çocugunuzu daha iyi tanırsınız ama ben kendi bebeğime bakarak yorum yapıyrm kreş yaşı 3 bck 4 yaş olabilir çnkü hala ilgiye bizim gözetimimz altında olmaya ihtiyaçları var eğer gidiceksede 2 ay snra verin yeni yere alışması zaman alıyor
Ndrg-12 Yakamozmisali dönem ortası çocuk başlamasın. Dönem ortası her şey oturmuş çocuklar birbirini tanımış. Siz kayıt yaparsanız o yeni ortamda kendime yer bulması çok zor olur. Ben de anasınıfı öğretmeniyim. Geçen dönem ortası bi öğrenci kaydı aldılar. Çocuk sınıfta kendine yer bulana kadar çok yıprandı. Diğerleri zaten arkadaş olmuştu. Biraz da çekingendi. Şimdi daha iyi tabi desteklerimizle arkadaşlarına uyum sağladı ama zorlandı… buna gerek yok. Bakanı da varmış zaten. Dönem başını bekleyin derim ben…
tuval Yakamozmisali alışma süreci zaten 2 ayı bulur. Taşındığınız yerde gönderin. Yaşı kreş için küçük. 40 aylık olunca daha rahat
Yakamozmisali Bebegimm1 bizim çocuk bezi bıraktı tuvaletini söylüyor. Yeni ortam yeni arkadaşlıklar değişiklik gösterecek. Tam alıştım derken yine farklılık yorucu olur hem onun hem de bizim için